Vacatures

Werken bij Van der Heijden betekent werken in een dynamisch en modern transport- en logistiekbedrijf. Onze grootte en de diversiteit van onze activiteiten bieden goede doorgroeimogelijkheden en carrièreperspectieven. Onze teamspirit zorgt voor een prettige werksfeer. Wij bieden altijd een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.


Chauffeur CE voor in de avonduren M/V

Nummer: WK-48
Bedrijf: Internationaal Transportbedrijf van der Heijden BV
Locatie: Hapert
Geplaatst: 7 december 2017

Bedrijfsprofiel
Van der Heijden Transport en Logistiek is een transportbedrijf wat in ruim 80 jaar is uitgegroeid tot een modern vervoersbedrijf met legio Logistiek faciliteiten. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in internationaal transport, distributie, opslag en expeditie.

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en flexibele chauffeurs voor in de avonduren.
De werkzaamheden bestaan uit korte ritten naar onze klanten in de omgeving,
de werktijden zijn tussen 17.00 en 24.00 uur. Werkdagen bespreekbaar.

Functie-eisen
- in bezit van rijbewijs CE plus code 95
- flexibel
- zelfstandig
- beheerst de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift

Aanbod
In eerste instantie ontvang je een tijdelijk contract. Na goed functioneren zal het contract omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Beroepsgoederenvervoer.


Medewerker(s) logistiek / rangeerder (avondploeg)

Nummer: WK-48
Bedrijf: Internationaal Transportbedrijf van der Heijden BV
Locatie: Hapert
Geplaatst: 7 december 2017

Bedrijfsprofiel
Van der Heijden Transport en Logistiek is een modern en dynamisch bedrijf dat inmiddels al meer dan 80 jaar een belangrijke speler in de logistieke branche is. In verband met uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers voor in ons warehouse.

Functieomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Klaarzetten van zendingen die geladen moeten worden. Verder zoeken wij ook een rangeerder die zorgt in de avonduren dat de opleggers aan het juiste dock staat.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar betrouwbare kandidaten met een flexibele instelling die punctueel zelfstandig maar ook in teamverband kunnen werken. Kandidaten moeten willen of kunnen werken met een elektrische pallettruck.

Aanbod
Wij bieden de kans op een full time vast dienstverband, maar ook mensen die verschillende dagen per week parttime kunnen werken zijn welkom. Wij bieden goede voorwaarden conform CAO beroepsgoederenvervoer.

Aanvullende informatie
Wij zijn per direct op zoek.


Voor meer informatie graag contact opnemen met de heer Gert-Jan vd Heijden. 0497-760 770 of gj@vdhtransport.eu